Sport en groen

Sportparken
Het bewustzijn over gezond leven en bewegen neemt in onze samenleving steeds meer toe. Eijkelboom bv is ook uw partner als het gaat om het aanleggen of renoveren van sportparken. 

Wij zijn in staat totale sport- en groenprojecten op professionele wijze te realiseren. Van ontwerp tot aanleg. Wij beschikken over modern materieel en de kennis en kunde voor de aanleg van uw sportpark. Uiteraard vormen aansluitend het deskundige onderhoud en beheer van deze projecten de sleutel tot een duurzaam succes.

Veel bestaande sportaccommodaties liggen de uitbreidingsplannen van steden in de weg. Verplaatsing en herontwikkeling vormen dan sleutelbegrippen. Sommige accommodaties dienen echter simpelweg gerenoveerd of gerestaureerd worden, daarbij gaan steeds meer sportverenigingen over op kunstgrasvelden. 

De inzet van onze hoveniers en andere vakbekwame professionals, gecombineerd met ons moderne machinepark en materieel, maakt dat wij van begin tot eind uw partner zijn bij de aanpak van  uw sportaccommodatie. Eén partij die alles doet, is wel zo makkelijk.

Parken
Openbaar groen in de vorm van parken en plantsoenen vormt een wezenlijk onderdeel van onze leefomgeving. De integrale ontwikkeling, maar ook de realisatie, restauratie of renovatie van parken vormen een specialiteit van Eijkelboom bv. Het in stand houden van openbaar groen gaat ons aan het hart. De groene ruimte wordt schaarser, dus we willen er met zijn allen maximaal van genieten. Openbaar groen wordt dan ook steeds belangrijker voor de inwoners van dorpen en steden. Parken en plantsoenen moeten leefbaar zijn en men wil er naar hartenlust kunnen recreëren.

Ook woonplezier en veiligheid spelen een rol bij openbaar groen. Allemaal zaken waar overheden rekening mee moeten houden. Gelukkig weten wij bij Eijkelboom bv alles af van deze zaken. We zijn bekend met de wet- en regelgeving waar overheden mee moeten werken. Het is daarom wel zo fijn dat wij voor u een gedreven en betrouwbare partij zijn. We kunnen al het werk van begin tot eind voor u uit handen nemen.