Tuinonderhoud

Van particuliere tuinen tot bedrijfstuinen, bij Eijkelboom bv doen we het allemaal. Voor het gehele proces van idee, naar ontwerp, naar realisatie tot aan het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze hoveniers houden hierbij rekening met uw specifieke wensen. Met onze brede ervaring in zowel kleine als grote projecten zorgen wij voor een efficiënte uitvoering. Zo werken wij samen met de klant toe naar een goed eindresultaat.

Particuliere tuinen
‘Zoveel mensen, zoveel wensen’ en ‘smaken verschillen’. Steeds meer mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woning. Als geen ander weten wij bij Eijkelboom hoe belangrijk het is dat een tuin bij u past, zowel qua gebruik als qua aanzien. Wilt u veel groen in uw tuin, of misschien wel veel grijs? Hebt u groene vingers, of bent u op zoek naar een onderhoudsarme tuin? Houdt u van een strakke, moderne tuin, of een natuurlijke tuin met weelderige begroeiing? Alles kan. Wij creëren de perfecte tuin voor u. 

Bedrijfstuinen
De omgeving van een bedrijfspand bepaalt mede de uitstraling van het bedrijf. Eijkelboom is er in gespecialiseerd dit visitekaartje op een bedrijfseconomisch verantwoorde manier te realiseren en te beheren. Ook kunnen wij een quick-scan van een bedrijfstuin of –terrein uitvoeren waardoor inzicht ontstaat in de feitelijke staat van onderhoud en eventuele verbeterpunten. Uit ervaring weten wij dat kleine bedrijven soms andere eisen stellen aan hun groene omgeving en presentatie, dan bijvoorbeeld grotere, landelijk opererende bedrijven. Doordat wij voor zowel grote als kleine opdrachtgevers werken, weten wij hoe we een optimalisatie van het evenwicht tussen ontwerp, aanleg, beheer en financiën kunnen bereiken.

Ontwerp
Uw tuin moet, volgens ons, aansluiten op uw ideeën, voldoen aan uw wensen en passen binnen uw budget. Wij beschikken over veel creativiteit en expertise om het ontwerp van uw tuin naar een hoger niveau te tillen, een uitdaging die wij graag aan gaan. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe we de praktische en natuurlijke kant van een tuin moeten combineren. Ook zijn wij continue op de hoogte van de laatste trends. Alvorens onze opdrachtgevers investeren in een nieuwe tuin kunnen 3D-visualisaties bijdragen aan een optimaal inzicht in de plannen.

Aanleg en onderhoud
Aanleg en onderhoud zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van het creëren van een groene basis, tot het aanleggen van (sier)bestrating; wij draaien onze hand er niet voor om. Onze vakbekwame hoveniers zijn echte allrounders. Zij denken tijdens de aanleg actief mee om efficiënt onderhoud aansluitend mogelijk te maken. Desgewenst stelt Eijkelboom tevens plannen op waarbij maakbaarheid en efficiënt onderhoud hoog in het vaandel staan. Uw leef- of werkomgeving kan er op de tekentafel en direct na de aanleg nog zo mooi uitzien, maar als het onderhoud technisch of financieel gezien niet haalbaar is, schieten we ons doel voorbij. Deze actieve integrale denkwijze is kenmerkend voor onze werkwijze. Wij streven niet voor niets naar het aangaan van duurzame relaties met onze klanten.