Wij zoeken nieuwe enthousiaste collega’s

Eijkelboom bv is een onderneming die ambitie van haar medewerkers de ruimte geeft. Een streven dat past bij een organisatie met grootschalige plannen voor de toekomst. Medewerkers worden gestimuleerd zich blijvend te ontwikkelen en ontplooien. Ons bedrijf beschikt vanzelfsprekend over de nodige certificeringen. Wij zijn bovendien een erkend leerbedrijf, omdat we ruimte willen geven aan de ontwikkeling van nieuw talent.

Veel werkzaamheden bij Eijkelboom zijn seizoensgebonden. Eijkelboom streeft er evenwel naar, met een gevarieerd pakket werkzaamheden, haar medewerkers het gehele jaar rond van afwisselend werk te voorzien dat gedaan wordt met modern materieel. Ons bedrijf kenmerkt zich door haar heldere organisatiestructuur, dit leidt tot korte communicatielijnen, transparantie en een omgeving waarin het prettig werken is. Ons werkmotto is ‘gedrevenheid, behulpzaamheid en betrouwbaarheid’, dat is onze mentaliteit, dat is wie wij zijn.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Zie je geen vacature staan die bij je past dan kun je een open sollicitatie (CV en motivatie) sturen naar info@eijkelboom.nl, t.a.v. Tineke de Haas, Office Manager.